Ervaringen

In 2016 ben ik naar een advocaat gestapt om mijn scheiding af te ronden. Na 4 jaar was dit echter nog steeds niet afgerond. Toen heb ik het besluit genomen om over te stappen naar een ander advocatenkantoor. Advocaat Mr. Mw. Siebenga-Moggré heeft mij bijgestaan. Zij was zeer vakkundig en zeer belangrijk, zeer zorgvuldig. Zij luisterde naar mijn verhaal en wist de belangrijke punten eruit te halen, overzag het 4 jarig durende ingewikkelde proces, zag waar er fouten gemaakt waren maar ook waar er terecht beslissingen genomen waren. Zij wist het proces in 1 jaar tijd zeer goed af te ronden door zeer duidelijk naar de tegenpartij te zijn en in te grijpen waar nodig. Zo’n advocaat als mr. Mw. Siebenga-Moggré kan ik dan ook van harte iedereen aanraden. Het is echt een opluchting om deze zaak eindelijk na 5 jaar te kunnen afsluiten.

S.R. Calmez, Zwolle

Mevrouw Westerhof-Dijkstra heeft mij goed bijgestaan op een zeer professionele wijze. Ik bedank haar voor haar diensten. Ik ben blij dat we er allemaal zo uit zijn gekomen. Als er weer een rechtzaak komt, dan is mevrouw Westerhof de eerste die het weet.

SO

Jacquelien Siebenga heeft mij goed en adequaat geholpen tijdens mijn echtscheiding. Zelfs buiten kantooruren was zij beschikbaar om adviezen te verstrekken.
Ben erg dankbaar voor de hulp tijdens de echtscheiding en het uitzoeken van alle bijkomende zaken.

anoniem

Ben op een fijne wijze door mevr Siebenga bijgestaan.
Ze was meelevend, betrokken, dacht mee en gaf advies waar nodig was.
Ze reageerde snel op mails en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden wat zorgde voor vertrouwen.
Bedankt voor de snelle afwikkeling van de zaak, en mocht ik u nog een keer nodig hebben weet ik u te vinden.

Laura Burgman, Zwolle

Tijdens het langdurige proces van mijn (v)echtscheiding heeft mevrouw Westerhof mij op een fijne wijze bijgestaan. Ze was meelevend, betrokken, gaf steun waar nodig en nam het goed voor mijn belangen op. Ik werd op de hoogte gehouden bij vorderingen en kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. Tijdens onze gesprekken luisterde ze en zorgde ze voor overzicht. Dat was fijn, omdat ik zelf het overzicht niet altijd had. Kortom, ik heb het contact als prettig ervaren en als ik in de toekomst weer een advocaat nodig heb zou ik zeker mevr. Westerhof weer bellen. Door haar bleef ik hoop houden op een goede afsluiting welke gelukkig ook plaatsvond.

Anoniem

Beste Jacquelien,

Zoals we al hadden laten weten, waren we vooraf al heel dankbaar voor je inzet en de wijze waarop je alles heel snel doorzag en formuleerde. Dit heeft geleid tot een geweldig resultaat.
We zijn ontzettend blij en dankbaar.

C&I

Via mijn rechtsbijstandverzekering is mij mevr. Siebenga van RAAD advocaten toegewezen.
Vanaf het begin is dit een prettige samenwerking geweest en het heeft geleid tot een goed resultaat.
Bedankt! A.H.

Tijdens een proces van scheiding ben ik bijgestaan door mevrouw Hellinga. Dit deed ze op een respectvolle wijze. Haar rustige en vriendelijke manier van communiceren, het vertrouwen en het scheppen van overzicht in het hele proces heb ik als heel fijn ervaren! Ze was zowel oprecht persoonlijk betrokken als kundig en helder in de communicatie. Als ik het even niet meer wist, luisterde ze, nam ze de tijd en zette ze de mogelijkheden uiteen, zonder iets op te dringen. Het was precies wat ik nodig had. Het heeft me een stuk rust gegeven in het hele proces en de afronding ervan.

Bijgestaan door Jacquelien Siebenga. Zeer tevreden met de gang van zaken. Duidelijke communicatie en steeds op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak.
Zeker aan te raden!

Mevrouw J.C.E. (Jacquelien) Siebenga-Moggré werd 1 week voor een tegen ons aangespannen kort geding aan ons toegewezen door onze rechtsbijstandverzekering. 

Er was al veel vooraf gegaan aan het kort geding waardoor er veel papierwerk was.

Mevrouw Siebenga heeft een prettige, heldere en doeltreffende wijze van communiceren, waardoor ze zich niet alleen snel en juist inzicht verschafte in onze zaak, maar ook in staat was om dit zeer overzichtelijk te presenteren aan de rechter.

In een strijd aangegaan door een toch wat intimiderende wederpartij voelden wij ons door haar gesteund en gesterkt. Ze stond er echt voor ons en was onze rots in de branding.

Mevrouw Siebenga trok een conclusie tijdens onze voorbespreking en baseerde daarop haar verweer. Ook adviseerde zij ons op welke wijze wij ons het beste konden opstellen.

Mevrouw Siebenga bracht het verweer rustig, overzichtelijk en kort doch uitgebreid genoeg om de gang van zaken te schetsen en straalde senioriteit en integriteit uit.

Nog voor de uitspraak hebben we haar bedankt voor haar inspanningen en stabiliteit in deze voor ons roerige tijd. Ze had het in mijn ogen niet beter kunnen doen. De rechter heeft in grote lijnen haar verweer gevolgd en wij waren blij met deze uitkomst. Ik zou mevrouw Siebenga zeker aanbevelen aan anderen.

Toen ik een zaak moest starten tegen mijn ex omtrent de woning die wij samen hadden (die hij niet uit wou voor mij en zijn zoontje), heb ik contact gelegd met Tina Westerhof-Dijkstra. Zij was bij mijn moeder bekend en mijn moeder was zeer over mevrouw Westerhof-Dijkstra te spreken. Dus ondanks dat ik in Doetinchem woon, heb ik gekozen voor een advocaat in Zwolle.

De zaak van het huis hebben wij samen gewonnen en we dachten dat we het hiermee hadden gehad, tot er een brief op de mat lag van ex. Hij had nooit omgekeken naar zijn zoon en begon ineens een rechtszaak voor omgang. Hierop hebben wij een verzoek ingediend voor eenzijdig gezag en omgang onder toezicht. Dit was een lange strijd waarbij de raad voor de kinderbescherming een onderzoek heeft gedaan naar vader. De dag van de zitting was vader niet aanwezig om te strijden voor zijn kind. En vandaag, vandaag hebben we eindelijk te horen gekregen dat ik het gezag alleen heb en dat omgang voor vader is afgewezen.

Tina, zonder jou was dit niet gelukt! We hebben enorm geknokt, maar we hebben gewonnen! Nog nooit hebben mijn moeder of ik een zaak met jou verloren! En mocht ik in de toekomst ooit nog een advocaat nodig hebben, kom ik graag weer bij jou! Want wat een goede advocate ben jij zeg. Je luistert goed, bespreekt alles en hebt altijd tijd om dingen toe te lichten.

Enorm bedankt voor alles! Mede door jou kan ik met mijn gezin in rust en geluk verder leven!

In het eerste telefoongesprek dat ik met Robert Broeksema had, kreeg ik gelijk het gevoel: dit is iemand die van wanten weet. Hij stelde een paar korte vragen en vertelde me direct duidelijk wat ik wel en niet moest doen. Ik dacht: dit is iemand die weet waar hij het over heeft en die voor me wil vechten.

En dat is gebleken. Het dossier was enorm dik, maar daar wisten hij en zijn team wel raad mee. Hij hield het overzicht, wist waar de hiaten zaten en vertelde mij precies wat ik daaraan moest doen. Hij wilde echt het naadje van de kous weten om goed beslagen ten ijs te komen. Dat heb ik bij andere advocaten wel anders gezien.

Inhoudelijk zat hij er dus bovenop, maar de sfeer was eigenlijk heel relaxed. Dat vond ik ook belangrijk. Zo’n zaak is niet leuk, en het helpt absoluut als je advocaat de spanning uit de lucht haalt.

Op de zitting wist hij precies wat de knelpunten waren en had hij overal een weerwoord op. En hij was daar bij het gerechtshof net zo duidelijk en rechtstreeks als in het eerste telefoongesprek. Geen lange verhalen, maar to the point. Dat moet je ook hebben. Anders kunnen de rechters er denk ik ook geen touw aan vastknopen. Dat las ik ook terug in de uitspraak. De argumenten van Robert waren goed overgekomen en zijn ook overgenomen. En daar gaat het uiteindelijk om!

In een voor mij moeizame en verdrietige periode van een scheiding met kinderen heb ik mw. Siebenga als erg prettig ervaren. Ik vind haar een betrokken advocaat. Tijdens de besprekingen voelde ik me op mijn gemak. Ik hoefde me niet in te houden, ze luisterde naar mijn ideeën en vragen en gaf mij heldere adviezen en tips. Ook voor de zittingen heeft ze me goed voorbereid en daardoor werd de spanning wel wat minder.

Mw. Siebenga deed er alles aan om mijn belangen goed voor het voetlicht te brengen. Dat merkte ik in wat ze schreef aan de tegenpartij en aan de rechtbank, en op de zittingen kwam dat helemaal duidelijk naar voren. Ze had steeds gelijk weerwoord en de manier waarop ze sprak was heel overtuigend. Daardoor voelde ik me gehoord en serieus genomen, maar – en daar ging het natuurlijk om - het had ook resultaat!

Mocht het zo zijn dat ik weer hulp nodig heb van een advocaat, dan kom ik zeker weer terug bij mw. Siebenga.

Ten einde RAAD

RAAD advocaten verzorgt voor ons al jaren de incasso's van onwillige debiteuren. Als accountantskantoor hebben we doorgaans een goede band met onze cliënten. Een nadeel daarvan is dat in sommige gevallen de factuur voor onze dienstverlening laat betaald wordt. We managen dat intern zoveel mogelijk – er ligt immers meestal een vertrouwensrelatie - maar soms zijn we (figuurlijk gesproken) teneinde raad !

Dan is het erg prettig om RAAD in te schakelen en te ervaren dat zij zeer voortvarend te werk gaan en dat zij professioneel en zo nodig hard het incassotraject ten uitvoer brengen. Met vaak opmerkelijk snelle resultaten !

Daarnaast ervaar ik – als allround MKB-adviseur - dat RAAD ons 'met raad én daad' terzijde staat. Met regelmaat hebben wij met één van de advocaten een sparring moment, omdat er juridisch gezien richting bepaald moet worden. De professionele voortvarendheid van Sybe de Vries, maar ook die van arbeidsrechtspecialist Jacquelien Siebenga waarderen wij bijzonder !

www.krcvanelderen.nl

Er zijn situaties dat je een advocaat nodig hebt. Zo ook in onze situatie. Een scheiding met alle zaken die daar bij komen is al geen pretje. Maar wanneer je dan in rechtszaken belandt en je door de bomen het bos niet meer kan zien ... ga dan maar eens een goede advocaat zoeken, bij wie je je ook prettig voelt.

Via een kennis kregen we de naam van mr Hellinga. We hadden goede hoop dat dit een uitstekende advocaat moest zijn, aangezien onze kennis via een rechter mevrouw Hellinga als zeer bekwaam advocaat doorgaf.

En dat is gelukkig zo gebleken! Vele zittingen, vele gecompliceerde zaken: mevrouw Hellinga heeft ons er doorheen gesleept. Meedenken, accuraat reageren, bijstaan in zittingen (ook als mens), van een twintigtal rapporten een ijzersterk verweer maken, je terugfluiten bij emoties en aangeven dat het om feiten gaat ... het zijn slechts een paar kleine kenmerken zoals wij mevrouw Hellinga meegemaakt hebben.

En uiteraard speelt ook in ons enthousiasme mee, dat elke zaak (en dat zijn er een aantal geweest) positief is geëindigd in ons voordeel. We hopen het niet. Maar wanneer we weer bijgestaan moeten worden, is mr Hellinga de eerste die we bellen!

Heeft u raad nodig? Stel uw vragen.

Bel: 038 - 423 83 48 of ga naar het contactformulier