Dit zijn wij

Sybe de Vries

mr. S.J. de Vries, advocaat

Ik ben dagelijks bezig met ondernemersbelangen en bedenk voortdurend oplossingen voor alle mogelijke financiële en bedrijfsmatige uitdagingen waar ondernemers mee geconfronteerd worden.

Wim van der Kolk

mr. W. van der Kolk, advocaat

Ik ben sinds 1994 advocaat en met ingang van 1 juli 2018 partner bij RAAD advocaten. Mijn werkgebied is het ondernemingsrecht en alles wat daarbij hoort. Ik trek mij uw belangen aan en ga met u voor het maximaal haalbare resultaat. 

Robert Broeksema

mr. R.H. Broeksema, advocaat en mediator

Ik ben specialist in het familierecht en die kennis hou ik bij als lid van de VFAS (Nederlandse Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators). Dat ik weet waar ik het over heb, is vanzelfsprekend.

Monique van den Berg

mr. J.H. van den Berg, advocaat en mediator

In februari 2021 heb ik mij aangesloten bij het team van RAAD advocaten. Daarvoor werkte ik sinds mijn beëdiging in 1997 bij twee kantoren in Kampen en Zwolle. Vanaf eind 2013 heb ik de praktijk vanuit mijn eigen kantoor in Kampen en IJsselmuiden gevoerd.

Petralijn Hellinga

mr. drs. P.L. Hellinga, advocaat

Ik ben geïnteresseerd in de persoonlijke kant van het verhaal, maar ook in juridisch complexe redeneringen.

Tina Westerhof

mr. T.H. Westerhof-Dijkstra, advocaat en mediator

Sinds 1 januari 2018 werk ik bij RAAD advocaten. Daarvoor was ik 14 jaar advocaat bij Roza Advocaten Zwolle. In al die jaren heb ik mij gespecialiseerd in familierecht en (jeugd)strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.

Naomi Kleine

mr. N.R. Kleine, advocaat

Ik werk sinds 2019 bij RAAD advocaten. Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik werkzaam geweest als juridisch secretaresse en inmiddels ben ik werkzaam als advocaat in het Personen & Familierecht en Arbeidsrecht.

Desirée Dekker

mw. D. Dekker, bewindvoerder Wsnp

Vanaf 1 januari 2019 ben ik werkzaam als bewindvoerder Wsnp bij RAAD Advocaten Zwolle en Kampen. Daarvoor heb ik 22 jaar gewerkt bij een ander advocatenkantoor. Door de rechtbank word ik regelmatig benoemd tot bewindvoerder in schuldsaneringsregelingen voor particulieren en ex-ondernemers.

Jonathan Jonker

mr. J.R.T. Jonker, advocaat

Sinds 1 oktober 2023 ben ik werkzaam bij RAAD Advocaten. Bij RAAD ondersteun ik mijn collega’s in het strafrecht, faillissementsrecht en het algemene verbintenissenrecht. In het algemene verbintenissenrecht sta ik ook zelfstandig cliënten bij.

Monique van Dijk

M. van Dijk-Overweg, secretaresse

Op 1 januari 2003 ben ik op dit kantoor komen werken en sindsdien heb ik heel veel cliënten, advocaten, rechtbankmedewerkers en anderen aan de telefoon gehad.  

Yvette Diender

Y.D.H. Diender, secretaresse

Ik ben een secretaresse in hart en nieren. Het contact met de cliënten, onze ervaren advocaten, bewindvoerder en mediators op alle mogelijke manieren bijstaan, de verschillende werkzaamheden met veel enthousiasme tot in de puntjes mogen verzorgen, geven mij veel voldoening en zorgen ervoor dat ik elke keer weer met veel plezier naar mijn werk ga.

Iris Grijpstra

I. Grijpstra, secretaresse

In september 2021 ben ik als juridisch secretaresse bij RAAD advocaten aan de slag gegaan. 

Heeft u raad nodig? Stel uw vragen.

Bel: 038 - 423 83 48 of ga naar het contactformulier