Dit zijn wij

Dit zijn wij

Sybe

mr. S.J. de Vries, advocaat vestiging Zwolle

Ik ben dagelijks bezig met ondernemersbelangen en bedenk voortdurend oplossingen voor alle mogelijke financiële en bedrijfsmatige uitdagingen waar ondernemers mee geconfronteerd worden.

Wim

mr. W. van der Kolk, advocaat vestiging Kampen

Ik ben sinds 1994 advocaat en met ingang van 1 juli 2018 partner bij RAAD advocaten Zwolle en Kampen. Mijn werkgebied is het ondernemingsrecht en alles wat daarbij hoort. Ik trek mij uw belangen aan en ga met u voor het maximaal haalbare resultaat. 

Robert

Bijzonderheden: Lid VFAS, de specialisatievereniging voor het familierecht, lid Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

mr. R.H. Broeksema, advocaat en mediator vestiging Zwolle

Ik ben specialist in het familierecht en die kennis hou ik bij als lid van de VFAS (Nederlandse Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators). Dat ik weet waar ik het over heb, is vanzelfsprekend.

Petralijn

mr. drs. P.L. Hellinga, advocaat vestiging Zwolle

Ik ben geïnteresseerd in de persoonlijke kant van het verhaal, maar ook in juridisch complexe redeneringen.

Tina

mr. T.H. Westerhof-Dijkstra, advocaat en mediator vestiging Zwolle

Sinds 1 januari 2018 werk ik bij RAAD advocaten. Daarvoor was ik 14 jaar advocaat bij Roza Advocaten Zwolle. In al die jaren heb ik mij gespecialiseerd in familierecht en (jeugd)strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.

Jacquelien

mr. J.C.E. Siebenga-Moggré, advocaat vestiging Zwolle

Ik heb jarenlange ervaring in het arbeidsrecht (met specialisaties ambtenaren en onderwijs) en in het sociaal zekerheidsrecht.

Desirée

mw. D. Dekker, bewindvoerder Wsnp, vestiging Kampen

Vanaf 1 januari 2019 ben ik werkzaam als bewindvoerder Wsnp bij RAAD Advocaten Zwolle en Kampen. Daarvoor heb ik 22 jaar gewerkt bij een ander advocatenkantoor. Door de rechtbank word ik regelmatig benoemd tot bewindvoerder in schuldsaneringsregelingen voor particulieren en ex-ondernemers.

Monique

M. van Dijk-Overweg, secretaresse vestiging Zwolle

Op 1 januari 2003 ben ik op dit kantoor komen werken en sindsdien heb ik heel veel cliënten, advocaten, rechtbankmedewerkers en anderen aan de telefoon gehad. 

Karin

K. Plender-Strijkert, secretaresse vestiging Kampen

Ik ben sinds 2005 werkzaam als secretaresse in de advocatuur. Vanaf 1 juli 2018 werk ik bij RAAD advocaten Zwolle en Kampen. Ik ondersteun de advocaten in hun praktijk en probeer ook de cliënten altijd zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan. Ik vind het ontzettend leuk werk.  

Heeft u raad nodig? Stel uw vragen.

Bel: 038 - 423 83 48 of ga naar het contactformulier