Je moet voorkomen voor een strafbaar feit.
Je hebt je huis verhuurd, zit er een hennepkwekerij in en je wordt aangehouden.
Je hebt je niet aan de rijtijden gehouden, je vrachtwagen was te zwaar beladen, je reed te hard, je bent met alcohol op gaan rijden, je rijbewijs is ingevorderd.
Je hebt een boete gekregen voor een milieuovertreding en je bent het er niet mee eens.
Je hebt een bijstandsuitkering en je wordt verdacht van fraude.
Je bent 18 jaar of ouder, maar jonger dan 23 en misschien is het jeugdstrafrecht op jou van toepassing.
Je denkt dat je een strafbeschikking of een transactievoorstel maar moet accepteren, omdat je anders een strafblad krijgt.
Je hebt aangifte gedaan, maar de dader wordt niet vervolgd.

Petralijn en Tina zijn de strafrechtadvocaten van RAAD advocaten Zwolle en weten wat te doen in al deze situaties. Ze staan particulieren en ondernemers bij vanaf de aanhouding tot aan het einde van het traject. Ze informeren je, adviseren je, bereiden je voor, en bepleiten je zaak.

Tina:

"Ik vind het belangrijk om direct vanaf het begin betrokken te zijn bij jouw strafzaak. Daarom wil ik met je in overleg voordat je de eerste keer bij de politie wordt verhoord. Dan gaan we samen bepalen wat voor jou het beste is. We spreken af of ik erbij ben als je verhoord wordt en als het nodig is, ga ik daarna gelijk verder met jouw zaak, vraag ik de stukken op (je strafdossier) en ga ik overleggen en onderhandelen met het Openbaar Ministerie. Sowieso adviseer ik je natuurlijk over de vervolgstappen. En we bespreken of er nog andere zaken meespelen. Want als je wordt verdacht van een strafbaar feit, heeft dat soms ook consequenties voor bijvoorbeeld je werk, je relatie of zelfs je woning. Daar gaan we dan samen oplossingen voor zoeken en vaak lukt dat ook."

Heeft u raad nodig? Stel uw vragen.

Bel: 038 - 423 83 48 of ga naar het contactformulier