Meedenken in mogelijkheden.

mr. J.H. van den Berg, advocaat en mediator

In februari 2021 heb ik mij aangesloten bij het team van RAAD advocaten. Daarvoor werkte ik sinds mijn beëdiging in 1997 bij twee kantoren in Kampen en Zwolle. Vanaf eind 2013 heb ik de praktijk vanuit mijn eigen kantoor in Kampen en IJsselmuiden gevoerd.

Ik ben gespecialiseerd in het personen- en familierecht en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Ook behandel ik zaken op het gebied van het gezondheidsrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Ik ben daarom ook lid van de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten (vPAN) en de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Mijn cliënten waarderen mijn ervaring, toegankelijkheid en nauwkeurigheid. Een goede samenwerking met mijn cliënten is voor mij van groot belang. Ik denk in overleg graag met u mee in mogelijkheden, zowel in als buiten een procedure. Daardoor ben ik in staat om getroffen regelingen zorgvuldig voor u vast te leggen in een convenant of vaststellingsovereenkomst. In een procedure ben ik pas tevreden als uw standpunt zo overtuigend mogelijk wordt gepresenteerd in een dagvaarding of verzoekschrift.

Rechtsgebieden

Opleiding

Rijks Universiteit Leiden

advocaat en mediator sinds

1997

Bijzonderheden

Lid VFAS, de specialisatievereniging voor het familierecht

Heeft u raad nodig? Stel uw vragen.

Bel: 038 - 423 83 48 of ga naar het contactformulier